Budapest-Újlak Sarlós Boldogasszony Plébánia

Templomunk a Bécsi út felől

Aktuális

Minden nap közvetítünk szentmisét továbbra is, hétköznap reggel 6:30-kor, vasárnap pedig 10:30-kor kezdődően.

A szentmisék a Youtube csatornánkon felvételről is elérhetőek a közvetítést követően. Különösen az idősek és betegek számára folytatjuk a közvetítéseket, mivel a vasárnapi szentmisén való részvétel kötelezettsége alóli felmentés egyelőre továbbra is érvényes.

További információkért kérjük, látogassa plébániánk Facebook-oldalát.


Trianon 100

Mi is csatlakozunk ahhoz a kezdeményezéshez, amikor most 2020. június 4-én Kárpát-medence-szerte felzúgnak a harangok 16 óra 30 perckor, hogy emlékezzünk és imára kulcsoljuk kezünket.

A mi harangjaink is fel fognak zúgni 100 másodpercre.

Június 14., vasárnap: Úrnapja és a templomszentelés ünnepe. A 9 órai szentmise latin nyelvű. Ezen a misén történik az Újlakért emlékérem átadása, és ehhez a miséhez kapcsolódik az úrnapi körmenet.

Napközis tábor 2020

Az aktuális kormányzati döntések lehetővé teszik a nyári napközis táborok szervezését, így a mindenkori egészségügyi előírások betartása mellett az Újlaki NapközisTábor is megnyitja kapuit június 15 és 26 között.

A jelentkezési lap kitöltésével előzetes jelentkezés történik, ami KÖTELEZŐ a részvételhez.

Bővebb információk:
http://ujlaki-napkozistabor.mozello.hu/

Szervező:
Szöllősi Luca (06 20/417-40-86),
szollosiluca99@gmail.com

Június 16–18.: Ministránstábor Mogyorósbányán.

Június 28., vasárnap: Templomunk búcsúja. Ünnepi szentmise fél 11 órai kezdettel.A búcsú megünneplésére a szokásos programokkal (előadások, főzőverseny, filmvetítés) és újabbakkal is készülünk, remélve, hogy a járvány már nem lesz akadály.

Nehéz körülmények között élő emberek gyakran érdeklődnek a plébániánál használt, de még használható háztartási gépek felől. Ha valaki szívesen túladna régi hűtő-fűtő-mosó-számító stb. gépén, kérjük, jelezze ezt az irodán vagy a karitasznak.

Az Újlaki Sarlós Boldogasszony Kórus tagfelvételt hírdet! Szeretettel várunk minden kedves énekelni vágyót kortól, nemtől függetlenül, aki szeretne tagja lenni egy olyan közösségnek, mely az együtténeklés örömét tekinti a legfontosabbnak. Jelentkezni lehet: minden hétfőn és csütörtökön 19.00 órától a Szent István teremben (Felhévizi út 2. zöld kapu). A kórus Facebook-oldala itt elérhető.

Aki az egyházi adót banki átutalással szeretné rendezni, megteheti ezt a plébánia OTP Banknál vezetett 11702036 – 20546803 számú számlájára történő befizetéssel.