Budapest-Újlak Sarlós Boldogasszony Plébánia

Templomunk a Bécsi út felől

Aktuális

A legfrissebb információkért kérjük, látogassa plébániánk Facebook-oldalát.

Adventi koszorúkötés: a Szent Erzsébet teremben december 2-án délután 3 óra és az esti szentmise között.

Adventi roráte szentmisék: minden hétköznap reggel 6:30-kor. Ezt követően keddi és pénteki napokon együtt imádkozzuk a reggeli dícséretet.

Szállást keres a Szent Család: aki befogadná a Szent Családot ábrázoló képet és az azt hozó családot egy estére advent során, Udvaryné Kovács Bettinél érdeklődhet a szallastkeres.ujlakon@gmail.com címen vagy telefonon a +36 30 938 8292 számon.

Az Ürömi utcai képolnát advent reggelein immár hagyományosan nyitvatartjuk.

A Házas Hétvége idei tervezett időpontjai: érdeklődni Körmendi Zsófinál és Gábornál lehet.

Nehéz körülmények között élő emberek gyakran érdeklődnek a plébániánál használt, de még használható háztartási gépek felől. Ha valaki szívesen túladna régi hűtő-fűtő-mosó-számító stb. gépén, kérjük, jelezze ezt az irodán vagy a karitasznak.

Az Újlaki Sarlós Boldogasszony Kórus tagfelvételt hírdet! Szeretettel várunk minden kedves énekelni vágyót kortól, nemtől függetlenül, aki szeretne tagja lenni egy olyan közösségnek, mely az együtténeklés örömét tekinti a legfontosabbnak. Jelentkezni lehet: minden hétfőn és csütörtökön 19.00 órától a Szent István teremben (Felhévizi út 2. zöld kapu). A kórus Facebook-oldala itt elérhető. Jelenleg nyári szünet van!

Aki az egyházi adót banki átutalással szeretné rendezni, megteheti ezt a plébánia OTP Banknál vezetett 11702036 – 20546803 számú számlájára történő befizetéssel.

Nyilatkozat az SZJA 1%-nak alapítványi felhasználásáról: Az Újlaki Sarlós Boldogasszony Alapítvány számára felajánlott SZJA 1%-ának összegét, amely a 2013 és 2014 évben együtt 1.043.309 Ft volt, kiegészítve saját forrásokkal, az Újlaki Sarlós Boldogasszony templom akusztikai berendezésének korszerűsítésre használtuk fel, 2016. december 31.-ig.