Budapest-Újlak Sarlós Boldogasszony Plébánia

Templomunk a Bécsi út felől

Aktuális

A legfrissebb információkért kérjük, látogassa plébániánk Facebook-oldalát.


Karácsonyi programok:

A Szent Margit engesztelő mise december 27-én (szerdán) este 6 órakor lesz. Előtte vesperás fél 6-kor.

December 31-én (vasárnap) a Szent Családot ünnepelve szeretettel várjuk jubiláló családjainkat a 10 órakor kezdődő ünnepségre, vagyis mindazokat, akik házassági évfordulójának „sorszáma” 5-tel osztható.

Évvégi hálaadó szentmise december 31-én (vasárnap) este 6 órakor.


A Szent Margit napi ünnepi szabadtéri szentmisét január 21-én (vasárnap) délelőtt 11 órakor tartjuk a margitszigeti kolostor romtemplomában. A főcelebráns idén is dr. Erdő Péter bíboros úr lesz.

Nehéz körülmények között élő emberek gyakran érdeklődnek a plébániánál használt, de még használható háztartási gépek felől. Ha valaki szívesen túladna régi hűtő-fűtő-mosó-számító stb. gépén, kérjük, jelezze ezt az irodán vagy a karitasznak.

Az Újlaki Sarlós Boldogasszony Kórus tagfelvételt hírdet! Szeretettel várunk minden kedves énekelni vágyót kortól, nemtől függetlenül, aki szeretne tagja lenni egy olyan közösségnek, mely az együtténeklés örömét tekinti a legfontosabbnak. Jelentkezni lehet: minden hétfőn és csütörtökön 19.00 órától a Szent István teremben (Felhévizi út 2. zöld kapu). A kórus Facebook-oldala itt elérhető.

Aki az egyházi adót banki átutalással szeretné rendezni, megteheti ezt a plébánia OTP Banknál vezetett 11702036 – 20546803 számú számlájára történő befizetéssel.

Nyilatkozat az SZJA 1%-nak alapítványi felhasználásáról: Az Újlaki Sarlós Boldogasszony Alapítvány számára felajánlott SZJA 1%-ának összegét, amely a 2013 és 2014 évben együtt 1.043.309 Ft volt, kiegészítve saját forrásokkal, az Újlaki Sarlós Boldogasszony templom akusztikai berendezésének korszerűsítésre használtuk fel, 2016. december 31.-ig.